2011. július 30., szombat

Természetes Sárga Tűzopál 2,73ct Mexikóból - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Garantált 100% természetes méz-sárga tűzopál. A tűzopál színét a szilícium-dioxidba beépült kevés vas okozza. Az első tűzopálokat 1804-ben találták Mexikóban, és azóta is ez az ország a fő szállító. Minden opál tartalmaz vizet 3-30% között, ha a kő elveszíti a víztartalmát átlátszóhatósága csökkenhet. A követ 1-2 órára vízbe rakjuk visszanyeri eredeti szépségét.
A drágakő adatai:
szín: méz-sárga
súly: 2, 73ct
méret: 10, 58x9, 64x7, 77x4, 96mm
forma: trapéz (fancy)
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált
tisztasága: VVS2-VS1
főfénytörés: 1, 37-1, 52
keménység: 5, 5-5, 6
kristályosodás: amorf
származás hely: Mexikó
kémiai összetétel: SiO2+(H2O) "szilícium-dioxid (víztartalmú)"
További eladásra kínált termékeim megtekintéséhez, kérem klikkeljen a forgó gyémántra.
GARANCIA!!
Az eladásra kínált drágakövekről készült képek nem műteremben készültek és nincsenek retusálva. A fotókat digitális kamerával magam készítettem és az aukció tárgyát képező drágakövet ábrázolja, így Ön arra tesz ajánlatot amit a képen lát. Szín és árnyalatbeli minimális különbségek adódhatnak a monitorok beállítási különbségei miatt, ezt kérem figyelembe venni.
Minden termékre 8 munkanapos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát vállalok. A visszatérítés csak az adott tétel vételárára vonatkozik, a felszámolt postázási költségre nem. Az internetes vásárlásra vonatkozó jogszabály szerint a visszafizetési határidő 30 nap. "17/1999 kormányrendelet"
Kombinált (összevont) vásárlásra is van lehetőség ebben az esetben a rendelkezésre álló idő 10 nap, ezt kérem jelezni. A aukciózárást követően megkérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és a termék vagy termékek árát 5 napon belül kérem rendezze. Amennyiben a kapcsolatfelvétel vagy a fizetés nem történik meg az utolsó aukció zárást követő hetedik napon a sikertelen adásvételről a negatív értékelést elkészítem és a terméket újraértékesítem. Kérem csak az licitáljon aki ezeket a feltételeket elfogadja és teljesíteni tudja!!
Sikeres licitálást és jó vásárlást kívánok mindenkinek!



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 21:15
. Természetes Sárga Tűzopál 2,73ct Mexikóból - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése